SINT504RR
De tijd rond 5 december.

De Sinterklaasperiode is traditioneel de drukste periode van het jaar bij ons. Wij hebben een grote collectie Sinterklaas- en Pietkleding. Als je bij ons een pak huurt wordt je ook bij ons geschminkt. Wij bieden hierbij de hoogst haalbare kwaliteit.

Sinds 2010 hebben wij een grotere ruimte hiervoor beschikbaar. Ideaal voor grote groepen. Wij verzorgen al jaren de grote intochten van diverse gemeentes in de regio. Omdat ons pand op een industrieterrein zit, is er geen probleem met zichtbaarheid voor kinderen.

De Prijzen voor een hele dag (8 uur):

Sint € 78 (inclusief schminken)

Piet € 53 (inclusief schminken)*

I.v.m de hogere reinigingskosten kunnen wij op dit moment alleen de kostuums voor een hele dag verhuren. (geen dagdelen meer)

* Standaard schminken wij de pieten roetveeg. Maar als je iets anders wilt zoals Hartjespiet, Muziekpiet of Regenboogpiet is dat prima.

Natuurlijk kunnen wij alles aanpassen zoals je wilt, verschillende kleuren, andere pruik, we staan overal voor open. Maar we schminken geen zwarte piet meer.

 

De huur is voor de periode van 8 uur. Wanneer je het kostuum ’s avonds huurt kan het ’s morgens weer terug.
Wanneer je hier aankomt rekenen we een uur voor het omkleden en schminken en dan ben je klaar.
Reserveren kan via 072 571 5005. Geef dan het tijdstip aan waarop je bij Maskerade wilt vertrekken, dan plannen wij het in.

Voorbereiding:

Sint:

Het liefst een zwarte pantalon aan (of voor de fanatiekelingen een witte lange herenonderbroek).
Zwarte nette schoenen.
De baard blijft het beste zitten met een stoppelbaard van 2 dagen oud. (maar dat is uiteraard uw keus), met gladde kin blijven ze ook altijd goed zitten.

Piet:

Sportschoenen aan.
Panty’s en coltruien hebben wij.
LET OP! Doe geen creme op het gezicht, want hierdoor krijgen we de schmink er niet op en wordt het vlekkerig.