Maskerade Kledingverhuur?

Jullie verhuren kleding?
… maar ik wil kopen! Wat verkoopt Maskerade?

Verkoop van kostuums en kleding

Maskerade_Interieur_0017

De meeste kostuums die wij hebben zijn voor de verhuur. We hebben niet standaard kleding voor verkoop in voorraad. Zou je echt iets specifieks willen kopen dan kun je ons dat altijd vragen. Mail ons, of stel een vraag bij het product in de verhuur-webshop en dan kijken wij of het kostuum te bestellen is. Hou dan rekening met een levertijd.

Uitverkoop
uitverkoop

Wel hebben we regelmatig gebruikte kleding uit onze collectie die in de uitverkoop gaat. Je kunt daarvoor het beste even vragen aan de balie of hou de agenda in de gaten. Als je onze facebook-pagina liket, zul je vanzelf zien wanneer de volgende zolder-verkoop is.

Verkoop van schmink

Schminkworkshop bij Maskerade Kledingverhuur

Als je schmink zoekt bent je bij ons aan het juiste adres. We verkopen alle producten van het merk Grimas en we hebben een ruim assortiment. We verkopen complete pakketten, maar ook losse onderdelen. Kom eens langs bij ons in de winkel om te zien wat we allemaal hebben. Wist je dat wij een speciale aanbieding hebben voor een luxe schmink pakket?

schminkpakket

Verkoop van accessoires

Maskerade_Interieur_0009

Kom langs om onze grote collectie accessoires te bekijken. We hebben ruime keus aan brillen, nepwimpers, panty’s, hoeden, maskers, abraham en sarah feestartikelen, noem maar op.

Ballonnen

balloons

We hebben ballonnen in alle soorten en maten met of zonder heliumvulling. Je kunt ook een heliumtank bij ons huren.

Kom gezellig langs bij Maskerade Kledingverhuur in Heerhugowaard!

entree