Slider_001

Wie zijn wij?

“Maskerade Kledingverhuur”: Sinds 1981 een begrip in Heerhugowaard, Alkmaar en omstreken. Klein begonnen maar steeds groter gegroeid. Inmiddels bedienen we klanten uit het hele land. Tot en met 2010 hebben we altijd in Noord-Scharwoude gezeten, maar per september 2010 zijn we verhuisd naar Heerhugowaard. Met tienduizenden kostuums in de winkel mochten we ons altijd al tot (één van) de grootsten van Noord-Holland rekenen. In onze nieuwe locatie hebben we nog meer ruimte. 1500 vierkante meter verdeeld over drie etages. Slechts een deel van onze collectie is op deze website te vinden, want in de winkel hebben we natuurlijk nog veel meer.

Medewerkers

Begin 2008 hebben de zussen Judith en Daniëlle van der Molen het bedrijf overgenomen van Ans en Vronie. In 2021 is Judith in goed overleg uit de VOF gegaan en is Dorian, de man van Daniëlle, erbij gekomen. Net als onze voorgangers zijn wij geen anonieme webshop of groothandel, maar mensen net als jij! We denken met je mee en zorgen dat jij tevreden bent.

Voor elke gelegenheid

We hebben kostuums voor elke gelegenheid. Denk aan thema’s als; Tiroler , Rock & Roll, Hippie, Disco, Oosters, Middeleeuws, Horror, Oktoberfest. Heb je een feestje? Een vrijgezellenfeest? Een bedrijfsfeest in thema? Wij kunnen voor evenementen in elk van deze thema’s zeker tweehonderd personen aankleden!

Musical of operette

Maskerade Kledingverhuur kleedt ook jouw musical of operette aan. Zoek je iets dat wij niet hebben? Ons atelier kan alles maken! In overleg kun je zo wellicht toch een kostuum huren dat helemaal naar jouw zin is. Zonder dat je veel geld kwijt bent om het ergens te kopen.

Sinterklaas en Kerst

Maskerade is befaamd om haar aankleding van Sinterklaas en Piet. Wij kleden je van top tot teen in pakken van topkwaliteit en je wordt kosteloos door ons gegrimeerd. Later in deze maand kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor een Kerstman, Kerstvrouw of Dickens-kostuum.

Aangezien de decembermaand een drukke periode is, raden wij je aan voortijdig te reserveren. Dit kan het hele jaar door!

Kom lekker langs om te kijken!

 

© Maskerade Kledingverhuur