Algemene Voorwaarden
 1. Bij een bestelling via de website zal Maskerade Kledingverhuur eerst de bestelling controleren op beschikbaarheid, bij goedkeuring door Maskerade Kledingverhuur komt er automatisch een huurovereenkomst tot stand.
 2. De klant is ervan op de hoogte dat het gaat om verhuur en niet om verkoop van kleding.
 3. De kleding wordt zo compleet mogelijk beschreven in de omschrijving van het artikel. Items en rekwisieten die wel op de foto staan, maar niet zijn omschreven zijn te huren tegen een meerprijs.
 4. Wij zullen de kleding leveren in de maat die besteld is. Omdat het hier gaat om verhuur kunnen wij geen geld-terug-garantie bieden. De klant is vrij om te komen passen in de winkel.
 5. Bij het huren van kleding zijn adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres van de klant nodig. Deze persoonsgegevens worden verwerkt voor de wettelijke normering. Het privacy beleid van Maskerade Kledingverhuur vind je hier. Bij akkoord op de algemene voorwaarden geef je aan dat je deze hebt gelezen en akkoord bent met ons privacy beleid.
 6. Het annuleren van een in de winkel af te halen bestelling is kosteloos.
 7. Het annuleren van een te versturen bestelling kan kosteloos tot en met de dag voorafgaand aan het verzenden.
 8. Maskerade Kledingverhuur houdt zich bij versturen van pakketten niet aansprakelijk voor vertraging bij de pakketdienst. Wel zorgen we dat het pakket ruim van te voren verzonden wordt.
 9. De kleding dient ongewassen teruggestuurd te worden.
 10. Bij constatering van niet normaal gebruik houdt Maskerade Kledingverhuur het recht extra kosten in rekening te brengen.
 11. Maskerade Kledingverhuur houdt zich niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan door producten van Maskerade Kledingverhuur.
 12. Maskerade Kledingverhuur behoudt het recht om de prijzen, onderdelen, of voorwaarden op de website te wijzigen.

Tenzij anders is overeengekomen, gelden bovenstaande bepalingen.
Maskerade Kledingverhuur.
Laatste wijziging: 23 mei 2018.