UBM_kinderfeestje_002

Schooluitjes bij Maskerade

Kinderen zijn de toekomst. En kinderen vinden het bij Maskerade altijd fantastisch, daarom vinden wij het leuk om voor hun enkele evenementen mogelijk te maken. (Deze evenementen kan de school vervolgens organiseren.) Let op! Deze workshops zijn alleen mogelijk buiten openingstijden. Dus ’s morgens van maandag t/m vrijdag. En daarnaast ook op dinsdagavond, woensdagavond, of vrijdagavond. Voor meer informatie vraag het ons.

Hieronder geven wij de mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.:

Ouder-kinder schminken (groep 7+8)

Kom samen met je vader of moeder een workshop schminken volgen. Na enige uitleg ga je dit op elkaar oefenen. Je kan zelf kiezen wat je worden wilt en daarna kan je verkleed op de foto.

€ 10,- p.p. Minimaal 8 personen

Verkleed met de klas (groep 8)

Voor alle 8ste groepers bieden wat geniaals aan. We doen alsof het een rondleiding is en geven je wat informatie over ons bedrijf, maar uiteindelijk gaat het toch om het verkleden en daarna mag je met z’n allen op de groepsfoto.

€ 100,- euro totaal

Schminkworkshop (groep 7+8)

We geven eerst wat uitleg en daarna ga je zo snel mogelijk op elkaar aan de gang. Je mag zelf in de boeken kiezen wat je worden wil. En wie weet, misschien heb jij wel zoveel talent dat je mee mag doen in ons schminkteam! En natuurlijk daarna verkleden en op de groepsfoto. Voor kinderfeestjes kunnen wij ook taart en limonade aanbieden voor € 3,- p.p. extra.

€ 10,- p.p. Minimaal 8 personen

Workshop wonden maken (vanaf brugklas)

Wil je niks met vlindertjes en vrolijke clowntjes, maar gewoon lekker griezelig. Kom dan met de hele klas wonden maken. Schotwonden en schaafwonden met lekker veel bloed. Je leert het bij ons. We geven je uitleg en daarna ga je op elkaar oefenen. Aan het einde kan je wat engs aantrekken en op de groepsfoto. Voor kinderfeestjes kunnen wij ook taart en limonade aanbieden voor € 3,- p.p. extra.

€ 12,50 p.p. Minimaal 8 personen